List of Subject Classifications Records

Browse Results (2755 results found)

Subscribe to the RSS feed for this result set

Page 26 of 28

Result Pages:    « first ‹ previous  21 22 23 24 25 26 27 28  next › last »


  Abstract Views File Downloads ResearcherID Citation Count
Hronkovič, Ján: Vplyv modifikácie poly-cis-izoprénu na vlastnosti jeho zmesí a vulkanizátov. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Petriláková, Katarína: Vplyv modifikačných úprav papiera na jeho vlastnosti. Oddelenie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007. 2    
Durišová, Martina: Vplyv molekulovej hmotnosti PET na štruktúru a vlastnosti PP/PET vlákien. Katedra vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Pavlovičová, Marcela: Vplyv naparenej Al vrstvy na fyzikálne vlastnosti potlačených fólií. Katedra polygrafie a aplikovanej fotochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Tomášková, Zuzana: Vplyv nečistôt na povrchové napätie elektrolytov používaných pri výrobe hliníka. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Petrovičová, Miroslava: Vplyv neutralizácie MMMK na stabilitu historických dokumentov. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.      
Kuncová, Štefánia: Vplyv neutralizačnej a antioxidačnej sústavy na stabilitu záznamových prostriedkov. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.      
Kucharovičová, Soňa: Vplyv nosiča na katalytickú hydrogenáciu chlórnitrobenzénov. Oddelenie organickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Sárkozi, Štefan: Vplyv nových typov papierov na vlastnosti tlačového zobrazenia. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Rapošová, Ľubomíra: Vplyv nukleačných činidiel na štruktúru a vlastnosti etylén-propylénových kopolymérov. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Balog, Miroslav: Vplyv obsahu oxidov prechodných kovov na belosť glazúr. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999. 1    
Hanovec, Milan: Vplyv obsahu vody na vybrané mechanické vlastnosti polyamidových kompozitov. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Dováľ, Martin: Vplyv očkovacích prísad na vlastnosti hydratovaných spojív. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.      
Šuhajová, Renáta: Vplyv očkovacích prísad na vývoj fázového zloženia a mikroštruktúru SAB cementov. Katedra keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Pekár, Vladimír: Vplyv odpadných sadrovcov na hydratáciu vápna a požadované fyzikálno-mechanické vlastnosti pórobetónu. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Stroková, Andrea: Vplyv oligomérnych aditív na dispergáciu pigmentov v PET vláknach. Katedra vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Kratochvíla, Ján: Vplyv opakovaného spracovania na vlastnosti polypropylénu. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Hricová, Marcela: Vplyv pigmentov na štruktúru a vlastnosti syntetických vlákien. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Jaššo, Michal: Vplyv plazmy na vlastnosti výstužných materiálov používaných pri konštrukcii plášťov. Katedra plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Bugaj, Peter: Vplyv plnív z obnoviteľných zdrojov na vlastnosti gumárenských zmesí. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Alena Krajčíová: Vplyv podmienok modelovej RDH várky na pevnostné vlastnosti nebielenej buničiny. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Bíro, Pavel: Vplyv podmienok na proces konverzie zásaditej horečnatej soli na hydroxid horečnatý s ihlicovitým tvarom. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Miháliková, Petra: Vplyv podmienok prípravy DTD na ich environmentálnu kvalitu. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Láska, Milan: Vplyv podmienok prípravy Mg(OH)2 na jeho morfológiu. Katedra anorganickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Strecká, Zuzana: Vplyv polyvinylalkoholu a nanoplniva na farbenie polypropylenovych vlákien vyťahovacím postupom. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Butašová, Slávka: Vplyv pôsobenia nízkoteplotnej plazmy na polyesterové vlákna. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Verčimáková, Beáta: Vplyv potencionálnych (netradičných) antioxidantov na oxidačnú stálosť uhľovodíkových zmesí. Chemickotechnologická fakulta, Slovenská vysoká škola technická, 1990.      
Števiar, Marian: Vplyv povrchovej úpravy polyesterových kordov a ich adhézia ku gume. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Fazekaš, Pavel: Vplyv prídavku CaF2 do kryolitovej taveniny na obsah sodíka a vápnika v hliníku. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Čopan, Peter: Vplyv prídavku grafitu na mechanické a tribologické vlastnosti nitridu kremíka.. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006. 2    
Bohúňová, Zuzana: Vplyv prídavku polymérov na vlastnosti papiera. Oddelenie chemickej technológie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Bobovská, Lýdia: Vplyv prípravy katalyzátorov na ich fyzikálne a chemické vlastnosti. Katedra organickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Hajšová, Martina: Vplyv prírodných plnív na vlastnosti gumárenských zmesí. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.      
Závadská, Wanda: Vplyv prísad na vlastnosti vodouriediteľných polystyrén/polybutylakrylátových disperzií. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Michňová, Ľubomíra: Vplyv prítomnosti živičných nánosov na optické vlastnosti buničín. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Piják, Igor: Vplyv prostredia na koróziu úžitkového skla. Katedra keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Son, Nguyen Hoai: Vplyv reakcií sieťovania na emulznú kopolymerizáciu styrénu s butylakrylátom. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.      
Grošková, Jana: Vplyv reakčných podmienok na fotokatalytickú degradáciu fenolu na imobilizovanom Ti02. Katedra polygrafie a aplikovanej fotochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Kocureková, Marta: Vplyv reakčných podmienok na syntézu a vlastnosti kopolyamidu ε-kaprolaktámu s kyselinou tereftálovou a hexametyléndiamínom. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 2    
Kuna, Pavol: Vplyv receptúry kopolymérnej disperzie VAC-akrylamid na aplikačné vlastnosti. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Boldišová, Andrea: Vplyv recyklácie na mechanické a optické vlastnosti papiera. Oddelenie chemickej technológie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Obžerová, Lucia: Vplyv redukčných vlastností sklárskych surovín na oxidačno-redukčný stav skla. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Barniková, Andrea: Vplyv reologických vlastností pigmentových koncentrátov na proces farbenia syntetických vlákien v hmote. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Mulinková, Katarína: Vplyv sieťovania na vlastnosti modifikovaných PS/PBA disperzií. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Mošková, Daniela Jochec: Vplyv silikátovej štruktúry na vlastnosti nanokompozitov na báze vrstevnatých ílov v polymérnej matrici. Ústav polymérov, Slovenská akadémia vied, 2008.      
Randiaková, Eva: Vplyv spôsobu konsolidácie na spekanie a mikroštruktúru submikrónovej korundovej keramiky. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Šalapová, Silvia: Vplyv spracovania vzorky na stanovenie prvkov Rontgenovou fluorescenčnou analýzou. Katedra analytickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Chromek, Miroslav: Vplyv spracovateľských prísad na vlastnosti gumárskych zmesí. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 1    
Drobná, Beata: Vplyv stabilizátorov a antioxidantov na dehydrochloráciu PVC. Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Al-Ariani, Nabil Ahmed Mohamed: Vplyv stupňa dekationizácie zeolitu typu Y na dealumináciu mriežky v podmienkach tepelnej stabilizácie. Katedra technológie ropy a petrochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Rafayová, Jana: Vplyv sušiaceho procesu na kvalitatívne parametre skleného vlákna. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.      
Cedzová, Martina: Vplyv svetelnej predhistórie na vlastnosti papiera počas urýchleného starnutia. Oddelenie chemickej technológie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Očková, Jana: Vplyv techniky a podmienok lakovania na vlastnosti polakovaných výtlačkov. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.      
Kolláriková, Andrea: Vplyv technologických vodných prúdov na výsledné parametre CHSK a BSK5. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Bodáková, Melinda: Vplyv tehliarskej suroviny z lokality Starňa na kvalitu keramického črepu v tehelni Tornaľa. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Anna Šušková: Vplyv tenzidov na oligoméry polyetyléntereftalátových vlákien. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997. 1    
Marcina, Ivan: Vplyv teploty na zmrašťovanie AlOOH gélových vlákien. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Rovňanová, Erika: Vplyv teploty zrážania na morfológiu Mg(OH)2. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Gabčová, Miroslava: Vplyv tetrabenzyltiuramdisulfidu na polymerizáciu metylmetakrylátu. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Ďurfina, Ladislav: Vplyv tetrabenzyltiuramdisulfidu na polymerizáciu styrénu. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Kameschová, Eva: Vplyv typu technológie výroby na vlastnosti a štruktúru polyetylénu. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Danics, Erik: Vplyv urýchleného starnutia na pevnosť medzivláknových spojov v štandardných duplexových hárkov. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Babiaková, Dana: Vplyv urýchleného starnutia na stabilitu tlačovej farby na papierovej podložke. Katedra polygrafie a aplikovanej fotochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Marušicová, Božena: Vplyv urýchleného starnutia na vlastnosti pergamenu. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Jaško, Zsolt: Vplyv UV a IC žiarenia na oxidáciu cyklohexylamínu. Katedra organickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Barusová, Linda: Vplyv vlastností surovín na kvalitu frít a bielych lesklých glazúr. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Matějka, Juraj: Vplyv vlhčiaceho roztoku na viskozimetrické vlastnosti ofsetových tlačových farieb. Katedra polygrafie a aplikovanej fotochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.      
Lániková, Oľga: Vplyv vybraných látok na stabilitu PVC. Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Křenek, Martin: Vplyv vybraných prísad na fyzikálno - mechanické vlastnosti cementov.. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Bednár, František: Vplyv vybraných retenčných systémov na plnenie papiera uhličitanom. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Hlavatá, Lenka: Vplyv výživy na srdcovocievne ochorenia. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Meričko, Damián: Vplyv zloženia chirálnej stacionárnej fázy na separáciu niektorých enantiomérov derivátov fenylkarbámovej kyseliny metódou HPLC. Oddelenie analytickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Szolárd, Ildikó: Vplyv zloženia E — skla na jeho kryštalizáciu. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Genčúr, Rudolf: Vplyv zloženia keramických frít na fyzikálno - chemické vlastnosti glazúr. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Hoferíková, Alena: Vplyv zloženia koncentrátov na mechanické vlastnosti a štruktúrnu nerovnomernosť pigmentovaných polyesterových vlákien. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Košová, Alexandra: Vplyv zloženia koncentrátov na rovnomernosť pigmentovaných polyesterových vlákien. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Loduha, Milan: Vplyv zloženia nánosových zmesí na fyzikálne vlastnosti vlákna PES. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Hanzalík, Stanislav: Vplyv zmäkčovadiel na vlastnosti kompozícií polyvinylchloridu s akrylonitril-butadiénovými elastomérmi. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská vysoká škola technická, 1989.      
Figura, Andrej: Vplyv zosietenia v roztoku na vlastnosti polyolefínov. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Peterová, Monika: Vplyv β-cyklodextrinu na neiónové tenzidy. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 1    
Brezáni, Daniel: Vulkanizácia butylkaučuku neamínovými vulkanizačnými systémami. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Ebringerová, Hermína: Vulkanizačné systémy neprodukujúce nitrózoamíny. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Matejička, Miroslav: Vulkanizačný systém zmesí pre nákladné radiálne autoplášte. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 1    
Šusterová, Zuzana: Výber a porovnanie rozdielnych metód predúpravy vzorky pre identifikáciu organických zlúčenín vo včelích produktoch. Oddelenie analytickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Brezáni, Jozef: Výber vulkanizačných systémov pre behúňové zmesi. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 1    
Popovičová, Hana: Vyfarbiteľnosť zmesných PP/PES vlákien disperznými farbivami. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Khang, Ngo van: Vyhodnotenie distribúcie lokálnych energií v tuhej látke. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Kubala, Ondrej: Vyhodnotenie overovacej jednotky výroby čistých hydroxylaminových solí. Katedra organickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Badura, Michal: Vylučovanie Ni-W zliatinových povlakov pulzným prúdom. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Lovás, Pavol: Vylučovanie žiaruvzdorných kovov. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Tkáč, Michal: Vylučovanie zliatinových povlakov Ni - W z vodných elektrolytov. Katedra anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Makovíniová, Dana: Vylučovanie zliatiny povlakov Ni-W z vodných elektrolytov. Hodnotenie povlakov.. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Košuth, Michal: Výpočet elektrónovej štruktúry modelových polysilánov. Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.      
Bajdichová, Marianna: Výpočet enantiomerizačnej energie termolabilných opticky aktívnych zlúčenín separovaných plynovou chromatografíou na opticky aktívnych fázach.. Katedra analytickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Paulovič, Jozef: Výpočet magnetických vlastností molekúl. Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.      
Hudák, Martin: Výpočet nábojových hustôt z rontgeno-štruktúrnych dát. Ústav fyzikálnej chémie a chemickej fyziky FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Chlebanová, Janka: Výpočty a predikcia elektrochemických signálov. Oddelenie analytickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Milko, Matúš: Výpočty elektrónovej štruktúry systémov s translačnou periodicitou využitím fitovania nábojových distribúcií. Ústav anorganickej chémie, Slovenská akadémia vied, 2006. 2    
Malkin, Oľga L.: Výpočty NMR a EPR parametrov použitím teórie funkcionálu hustoty. Ústav anorganickej chémie, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Osvaldová, Miriam: Vypracovanie analytických postupov na stanovenie nečistôt v ortuti metódami AAS. Katedra analytickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      

Page 26 of 28

Result Pages:    « first ‹ previous  21 22 23 24 25 26 27 28  next › last »