List of Records in Diplomové práce

Parents: Záverečné práce  

Browse Results (4550 results found)

Subscribe to the RSS feed for this result set

Page 40 of 46

Result Pages:    « first ‹ previous  35 36 37 38 39 40 41 42 43 44  next › last »



  Abstract Views File Downloads ResearcherID Citation Count
Danišová, Andrea: Vonkajšie podnety a vnútorné faktory pracovnej motivácie v praxi. Ústav manažmentu, Slovenská technická univerzita, 2010.      
Rudolfová, Andrea: Vplyv acidobázických vlastností nosiča na aktivitu Pd-Cu katalyzátorov v kvapalnej redukcii dusičnanov. Katedra organickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Šramková, Milana: Vplyv aditív na kvalitu cereálnych výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Zajacová, Lucia: Vplyv aditív na oxidačnú stabilitu tukov pri mikrovlnnom ohreve. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Balontayová, Slavka: Vplyv aditív na pevnostné vlastnosti papiera. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Spišák, Rastislav: Vplyv aditív na rýchlosť tepelnej deštrukcie stabilizovaného PVC. Katedra fyzikálnej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Janegová, Jana: Vplyv aditív na stabilitu tukov. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.      
Drínová, Jarmila: Vplyv aditív na väzbovú schopnosť buničinových vlákien. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      
Potocká, Stanislava: Vplyv aditív na väzbovú schopnosť buničinových vlákien. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Mazáň, Marián: Vplyv aditív na vlastnosti finálneho výrobku z mrazeného cesta. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Čižmárová, Jana: Vplyv aditívnych látok na stabilitu lipidov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995. 1    
Rojková, Jana: Vplyv agrochemických opatrení na obsah ťažkých kovov v pšenici. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Muncnerová, Drahomíra: Vplyv aktivity vodnej fázy na rast a tvorbu karotenoidných pigmentov kvasiniek. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Tamášová, Mária: Vplyv aktivity vody /av/ na fermentačné vlastnosti syrársky relevantných baktérií. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Lidiková, Judita: Vplyv aktivity vody /av/ na rast a proteolytickú aktivitu Brevibacterium linens. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Michalcová, Martina: Vplyv aktivity vody a pH na rast mikromycéty Mucor circinelloides z bryndze. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.      
Kukučová, Soňa: Vplyv aktivity vody na rast syrársky významných plesní. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994. 1    
Šlauková, Silvia: Vplyv antioxidanta na účinnosť stabilizátora PVC.. Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Macák, Michal: Vplyv aplikácie rozmarínu a probiotických kultúr na stabilitu fermentovaných mäsových výrobkov. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.      
Ciglanská, Michaela: Vplyv atramentov na zmenu vlastností pergamenu počas urýchleného starnutia. Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Hazuchová, Adriana: Vplyv bakteriocínov na aminokyselinové zloženie počas zrenia vo fermentovaných mäsových výrobkoch. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Uličná, Renáta: Vplyv bentonitu na sorpciu fenolu v podzemných vodách. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Martinovičová, Zuzana: Vplyv betaínu na tvorbu farebných látok v cukorných roztokoch. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Kolcúnová, Tatiana: Vplyv bielkovín a ich frakcií na chutnosť srvátky. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Kiss, Eugen: Vplyv Biocon Carmine 20 K na stabilitu farby mäsových výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997. 1    
Škarbová, Bronislava: Vplyv biologických prídavkov na fermentáciu bielkovinových siláží. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Nemeček, Vít: Vplyv böhmitu na spekanie korundového prášku. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.      
Drobný, Marián: Vplyv BR polymerizovaných s rôznym typom katalyzátorov na FMH kaučukových zmesí. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Pavličková, Petronela: Vplyv celozrnnej múky z láskavca na pekárske výrobky. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Kolozsváry, Peter: Vplyv chemického a elektrolytického leštenia na kvalitu povrchu hliníka. Katedra anorganickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999. 3    
Braník, Vladimír: Vplyv chemického čírenia na biologickú rozložiteľnosť odpadových vôd. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Rybárová, Soňa: Vplyv chemického zloženia sklárskej vsádzky na vybrané vlastnosti obalového skla. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Ševčíková, Andrea: Vplyv chlórbenzoových kyselín na mikrobiálnu degradáciu polychlórovaných bifenylov (PCB) v kvapalinách. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.      
Štefanková, Zuzana: Vplyv cytotoxických látok na syntézu a aktivitu superoxiddismutázy v lyzozómoch ľudských buniek in vitro. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Gibláková, Eva: Vplyv ďalšieho zdroja uhlíka na mikrobiálnu degradáciu aromatických látok. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Mášik, Radoslav: Vplyv dekontaminačných činidiel na procesy úpravy povrchov v JE Bohunice. Katedra anorganickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      
Valentová, Lídia: Vplyv denitrifikácie na tvorbu intermediátov trichlorbenzénu. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Dančová, Lucia: Vplyv dezinfekčných činidiel na prevádzku domových čistiarní odpadových vôd. Oddelenie environmentálneho inžinierstva FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Matiašková, Katarína: Vplyv disociácie beta-kazeínu na mechanizmus hydrolýzy a destabilizácie kazeínových miciel. Katedra chemického a biochemického inžinierstva CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Kachničová, Henrieta: Vplyv dlhodobej kultivácia na mutanty Trichoderma viride. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Pirčová, Barbora: Vplyv doplnkových komponentov živného média na biosyntézu cytotoxického metabolitu endofytickej huby. Katedra biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Černáková, Soňa: Vplyv elektrokinetických vlastností komponentov papieroviny na retenciu plniva v papieri. Katedra chemickej technológie dreva, celulózy a papiera CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Jánošková, Alena: Vplyv elektrolytu na kvalitu kompozitného povlaku vytvoreného anodickou oxidáciou a metódou sól - gél. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      
Karácsonyová, Zuzana: Vplyv enzýmov na funkčné vlastnosti sójových bielkovinových hydrolyzátov. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.      
Pošvanc, Peter: Vplyv enzýmov na vlastnosti štiav bazy chabzdovej. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      
Ivančová, Martina: Vplyv etanolu na zloženie lipidu Saccharomyces cerevisiae. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.      
Šovčíková, Andrea: Vplyv etylesteru kyseliny 4—izotiokyanátobutánovej na imunitu potkana kmeňa Wistar. Katedra biochémie a mikrobiológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Monošík, Rastislav: Vplyv expresie P-glykoproteínu na väzbu lektínov a efekt derivátov kyseliny ferulovej u myšej leukemickej línie L1210. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009. 3    
Nezbedová, Paula: Vplyv extraktov slinných žliaz ovadov druhu Hybomitra bimaculata a Tabanus bromius na ATP-difosfohydrolázové aktivity v sarkoléme myokardu. Katedra biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Košteková, Katarína: Vplyv extraktu slinných žliaz vybraných druhov ovadov na kinetické parametre Na,K-ATPázy zo srdca. Možnosť ovplyvnenia relaxácie prostredníctvom zmien vyvolaných na molekule Na,K-ATPázy.. Katedra biochémie a mikrobiológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Zemková, Zuzana: Vplyv faktorov prostredia na sekréciu proteáz vláknitou hubou Trichoderma viride. Oddelenie biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.      
Žemličková, Zita: Vplyv flavonoidov na stabilitu prírodných farbív. Katedra výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Ifka, Tomáš: Vplyv fosforečnanov vápenatých na vznik alitu v portlandskom slinku. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Sulyoková, Alena: Vplyv fosforečných urýchľovačov na sírnu vulkanizáciu prírodného kaučuku. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Schmuckerová, Miroslava: Vplyv frakcionácie a extrúzie na antioxidačnú aktivitu ovsa. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Kolozsváryová, Lenka: Vplyv funkčných monomérov na vlastnosti polystyrén/polybutylakrylátových disperzií. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Hersteková, Judita: Vplyv fyzikálno-chemických faktorov na prežívanie osmofilných kvasiniek. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Pilátová, Marieta: Vplyv fyzikálno-chemických faktorov na produkciu metabolitov hnedého mutanta Trichoderma viride. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Osziová, Hajnalka: Vplyv fyzikálno-chemických podmienok na tvorbu farebných látok v cukorných roztokoch. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Šedíková, Dana: Vplyv fyzikálnych a biologických faktorov na degradáciu xenobiotík. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.      
Rafajová, Anna: Vplyv geometrických parametrov PET vlákien na vyfarbenie. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Belicová, Andrea: Vplyv geometrie priečneho rezu na vlastnosti zmesných vlákien PP/PET. Katedra vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Borguľová, Andrea: Vplyv geometrie vlákien na vyfarbenie. Katedra vlákien a textilu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Bodorová, Petra: Vplyv grafitu na porozitu Al203 keramiky. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Škorvanová, Anna: Vplyv grafitu na porozitu Al2O3 keramiky. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Kucharovičová, Andrea: Vplyv granulometrického zloženia na termický rozklad dolomitu do I. stupňa. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Chnapková, Jana: Vplyv granulometrie vzoriek na presnosť stanovenia ich chemického zloženia na rontgenovom fluorescenčnom analyzátore (RFA). Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Pekarová, Terézia: Vplyv imobilizácie na metabolizmus a fermentačné vlastnosti kvasiniek v stresových podmienkach. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Kucharíková, Iveta: Vplyv informačného systému na rozhodovacie procesy a riadenie výroby v a.s. Slovnaft Bratislava. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Filkorová, Jana: Vplyv invertného cukru na farbu ľahkej a ťažkej šťavy. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Čičmancová, Lucia: Vplyv kinetiky tvorby ettringitu na jeho morfológiu. Oddelenie keramiky, skla a cementu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Terneni, Milan: Vplyv kmeňa kvasiniek na zloženie a antioxidačnú aktivitu piva. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.      
Kolláriková, Gabriela: Vplyv kombinácie fosforečného a tiazolového urýchľovača na sírnu vulkanizáciu prírodného kaučuku. Katedra plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Najšlová, Miroslava: Vplyv kombinovaného efektu (pH, NaCI) na rast a produkciu amínov Enterobacter aerogenes. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Vassová, Iveta: Vplyv komonomérov a silikátu na vlastnosti kopolyamidov a modifikovaných polyamidových vlákien. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Čarná, Jana: Vplyv kompatibilizátora na vlastnosti nanokompozitných vlákien. Oddelenie vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.      
Drugová, Lenka: Vplyv komplexov kadmia a zinku na biologické procesy riasy Scenedesmus quadricauda. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Golasová, Klára: Vplyv komponentov pektínového želé na jeho vlastnosti. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Kubová, Andrea: Vplyv koncentrácie NaCl a pH na rast Enterococcus faecium a produkciu tyramínu. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.      
Gergelyová, Petra: Vplyv koncentrácie roztoku a pH na sorpciu katiónov zeolitmi. Oddelenie environmentálneho inžinierstva FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.      
Ambrušová, Diana: Vplyv koncentrácie soli na produkciu tyramínu vybranými druhmi enterokokov. Katedra potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.      
Cvíčelová, Bibiana: Vplyv konkurenčných iónov na sorpciu Hg na zeolity. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Kalinčíková, Petra: Vplyv konkurenčných prvkov na sorpciu rádionuklidov prírodnými a modifikovanými ionexami. Oddelenie environmentálneho inžinierstva FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2005.      
Staňková, Alica: Vplyv konzervačných látok na rast Enterobacter aerogenes a produkciu amínov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Brtková, Andrea: Vplyv kultivačného média na faktory patogenity a virulencie Shigelia flexneri 2a. Katedra biochémie a mikrobiológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.      
Hildebrandová, Michaela: Vplyv kultivačných podmienok a kmeňa kvasiniek na profil senzoricky aktívnych metabolitov fermentovaných nápojov. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.      
Spurná, Olívia: Vplyv kultivačných podmienok na mikrobiálnu produkciu astaxantínu. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Bafrncová, Petra: Vplyv kultivačných podmienok na obsah ergosterolu v kvasinkách. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.      
Koželouhová, Dagmar: Vplyv kultivačných podmienok na rast biomasy a produkciu lipidu u Mortierella alpina. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.      
Nemec, Róbert: Vplyv kultivačných podmienok na tvorbu 1-oktén-3-olu vláknitými hubami. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.      
Ipóth, Pavol: Vplyv kultivačných podmienok na zmeny expresie vybraných proteínov v bunkách karcinómu prsníka. Oddelenie biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007. 3    
Navrátilová, Miroslava: Vplyv kvalitatívnych vlastností plnív na tepelné vlastnosti sklom vystužených PES SMC prepregov. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      
Gál, Igor: Vplyv kvality predpovede viaczložkovej rovnováhy na návrh rektifikačnej kolóny. Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Paulen, Augustín: Vplyv kyseliny askorbovej na stabilitu farby fermentovaných mäsových výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.      
Krivoňáková, Mária: Vplyv kyseliny pyridoxál-5'-fosforečnej na katalytickú aktivitu aminotransferáz v referenčných materiáloch. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.      
Burišová, Alica: Vplyv láskavca na kvasenie ciest. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.      
Vaško, Karol: Vplyv lesku na kolorimetriu potlačených materiálov. Katedra polygrafie a aplikovanej fotochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.      
Wiesenganger, Tomáš: Vplyv Lewisových kyselín na 1,3-dipolárne cykloadičné reakcie nitrónov s vinylétermi. Oddelenie organickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.      
Fischer, Róbert: Vplyv Lewisových kyselín na priebeh 1,3-dipolárnych cykloadičných reakcií. Katedra organickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.      
Líšková, Soňa: Vplyv liberalizácie cien na efektívnosť hospodárenia v š.p. Milex Nitra. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.      

Page 40 of 46

Result Pages:    « first ‹ previous  35 36 37 38 39 40 41 42 43 44  next › last »