|
|
|
|
Jurenková, Martina: Využitie termomechanickej analýzy na hodnotenie PP/PET vlákien. Katedra vlákien a textilu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.
|
|
|
|
Labanc, Erich: Využitie transformovaných prenosových funkcií na stanovenie miery miešania kvapaliny v air-lift kolóne. Katedra chemického a biochemického inžinierstva CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Marcová, Monika: Využitie uhlíkových sorbentov na prekoncentráciu polutantov v kombinácii s kapilárnou GC. Katedra analytickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.
|
|
|
|
Kasanický, Robert: Využitie vedľajších jatočných produktov na výrobu jedlej želatiny. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.
|
|
|
|
Ondrejička, Juraj: Využitie viackolónových zostáv v plynovej chromatografii na analýzu prchavých zlúčenín. Oddelenie analytickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Bullawa, Robert: Využitie vybraných mikroorganizmov na prípravu elektrochemických biosenzorov. Katedra analytickej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Baráthová, Alžbeta: Využitie výpočtovej techniky pri sledovaní odbytových činností v Plastike a.s. Nitra. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Dimov, Ivan: Využitie vysokoenergetického žiarenia pri dočisťovaní odpadových vôd z veľkochovov ošípaných. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Kavala, Miroslav: Využitie Wackerovej oxidácie v syntéze (epi)dihydropinidínu. Oddelenie organickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.
|
|
|
|
Priesolová, Soňa: Využitie železa vo Fentonovej reakcii. Katedra životného prostredia FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.
|
|
|
|
Danišová, Gabriela: Využitie zlepšujúcich prostriedkov v cereálnej technológii. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Materlín, Igor: Vývoj a využitie celobunkových preparátov beta-galaktozidázy na báze pektátových a alginátových gélov. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
|
|
|
Galbavý, Daniel: Vývoj ampérometrického biosenzora postaveného na báze buniek Gluconobacter oxydans. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Kazíková, Jana: Vývoj antioxidantov do modifikačných sústav na konzervovanie kníh. Oddelenie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.
|
|
|
|
Čech, Dávid: Vývoj bioaktívnych materiálov vhodných pre implantácie. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Novák, Richard: Vývoj biosenzora na stanovenie triglyceridov. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.
|
|
|
|
Matúšková, Eva: Vývoj biosenzora pre monitoring glycerolu. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Matis, Tomáš: Vývoj biosenzora pre monitoring glycerolu ako biotechnologického substrátu. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.
|
|
|
|
Božiková, Katarína: Vývoj biosenzora pre stanovenie laktulózy v mlieku. Katedra potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.
|
|
|
|
Skukálková, Kamila: Vývoj čistých kultúr pivovarníckych kvasiniek. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Drahošová, Milada: Vývoj diétnych cereálnych výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Vargová, Karolína: Vývoj fermentovaných štiav pomocou kvasiniek s poruchou v TCA cykle. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.
|
|
|
|
Horváthová, Ingrid: Vývoj inhibítorov elastázy a beta-glukozidázy. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
|
|
|
Prágaiová, Tímea: Vývoj nákladov a zisku v MEDOS Galanta. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Cích, Jaroslav: Vývoj nánosovej zmesi na báze nehalogénových polymérov pre olejuvzdorné dopravné pásy. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
1 |
|
|
Drábik, Roman: Vývoj nánosových zmesí na pomosadzený oceľový kord pre radiálne autoplášte. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Leporisová, Beáta: Vývoj nových analytických metód v mliekárenskej praxi. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.
|
|
|
|
Borodovčáková, Nina: Vývoj nových derivátov lipidov. Oddelenie biochemickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Sihelský, Miloš: Vývoj programu pre optimalizáciu parametrov biochemicky významných sústav diferenciálnych rovníc. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Ciesarová, Jana: Vývoj receptúr spojovacej zmesi na protektorovanie. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Ondruška, Miroslav: Vývoj receptúry nánosovej zmesi pre oceľokordové nárazníky nákladných radiálnych plášťov. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
2 |
|
|
Pálka, Miroslav: Vývoj simulačného programu na modelovanie protiprúdových separačných procesov a jeho spojenie s bankou fyzikálno-chemických údajov. Katedra chemického a biochemického inžinierstva CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Kubačková, Janka: Vývoj špeciálnej gumárenskej zmesi pre účely baníctva. Oddelenie plastov a kaučuku FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.
|
|
|
|
Kučerová, Terézia: Vývoj špecifických druhov cestovín. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Simonidesová, Dagmar: Vývoj štartovacích kultúr pre aplikácie do potravín na cereálnej báze. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.
|
|
|
|
Búzeková, Hana: Vývoj štruktúry očkovaných troskoalkalických spojív. Katedra keramiky, skla a cementu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Gállová, Ingrid: Vývoj sústav na deacidifikáciu a stabilizáciu kyslých nosičov informácií. Oddelenie chemickej technológie dreva, celulózy a papiera FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.
|
|
|
|
Krajčíková, Monika: Vývoj voltampérometrických metód pomocou mikroelektronických štruktúr. Katedra analytickej chémie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2002.
|
|
|
|
Precnerová, Lenka: Vývoj zmesí polyvinylalkohol - hydrolyzát kolagénu pre výrobu vyfukovaných fólií. Katedra plastov a kaučuku CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.
|
|
|
|
Majerníková, Katarína: Vývojové zmeny aktivity enzýmov súvisiacich s energetickým a dusíkovým metabolizmom vo vláknitých hubách a kvasinkách. Oddelenie biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Dudová, Veronika: Vývojové zmeny v rezistencii vláknitých húb voči mutagénom. Oddelenie biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.
|
|
|
|
Bouma-Mozoláková, Janet: Výživa dojníc a kvalita mlieka. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.
|
|
|
|
Sásik, Rastislav: Výživové zložky v cereálnej strave. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
1 |
|
|
Koložvári, Marek: Význam a možnosti aplikácie plesňových štartovacích kultúr. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Došek, Miroslav: Význam a účinok aplikácie mliečnanu sodného do mäsových výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.
|
|
|
|
Hoferica, Jozef: Význam a účinok prídavku bakteriocínov na lipidickú zložku a senzorické vlastnosti tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.
|
1 |
|
|
Kuper, Branislav: Význam a účinok prídavku bakteriocínov na technologické vlastnosti tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1996.
|
|
|
|
Fábryová, Katarína: Význam a uplatnenie controllingu vo výrobnom podniku. Samostatné oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.
|
|
|
|
Dubravíková, Eva: Význam doplnkového dôchodkového poistenia v podmienkach chemického priemyslu SR. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 2000.
|
|
|
|
Buchtová, Viera: Význam endogénneho metabolizmu pri denitrifikácii. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Maceková, Andrea: Význam flavonoidov z hľadiska ich antioxidačných účinkov. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.
|
|
|
|
Mižaninová, Gabriela: Význam laktátdehydrogenáz pri produkcii kyseliny mliečnej u Rhizopus arrhizus. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
|
|
|
Magala, Michal: Význam strukovín v pekárenskej technológii. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.
|
|
|
|
Harnišová, Eva: Vzťah AMP závislej kinázy k obezite. Oddelenie biochémie a mikrobiológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.
|
|
|
|
Hudáček, Jaroslav: Vzťah dynamiky prekysávania a zmien štruktúry a kvality polotvrdého syra. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Štetková, Denisa: Vzťah medzi chemickou štruktúrou OAS a cytotoxickou účinnosťou. Katedra biochémie a mikrobiológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1999.
|
|
|
|
Záhradníková, Zuzana: Vzťah medzi riešením kryštálovej štruktúry metódou monokryštálovej štruktúrnej analýzy a metódou Rietveldovho spresnenia. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Bugárová, Lucia: Vzťah medzi tvorbou polyolov a biosyntézou lipidov u osmotolerantných kvasiniek. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.
|
|
|
|
Žgančíková, Adriana: Vzťah vybraných akostných znakov cukrovej repy a ich vplyv na ekonomiku výroby cukru. Katedra ekonomiky a riadenia chemického a potravinárskeho priemyslu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Čajková, Katarína: Vzťahy k verejnosti (public relations) a marketing v podnikoch chemického a potravinárskeho priemyslu. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Mauerová, Helena: Vzťahy medzi metódami určovania kategórie stability atmosféry. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Šimová, Ľudmila: Vzťahy medzi zložením a úžitkovými vlastnosťami bioodbúrateľných mazív. Katedra technológie ropy a petrochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Erhardt, Tibor: Vzťahy medzi zložením a úžitkovými vlastnosťami parafínov. Katedra technológie ropy a petrochémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
1 |
|
|
Svitanová, S.: Vzťahy štruktúra - biologická aktivita cefalosporínov.. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.
|
1 |
|
|
Kórka, Tibor: Wind Turbine Control for Reducing Tower Oscillations. Oddelenie informatizácie a riadenia procesov FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2010.
|
|
|
|
Hačkóová, Andrea: Záchrana kultúrneho dedičstva na Slovensku - realizácia IKC Martin-Vrútky a možnosti jeho financovania v rámci trvalo udržateľného rozvoja. Ústav manažmentu, Slovenská technická univerzita, 2010.
|
|
|
|
Čobrda, Jaroslav: Zachytávanie ortuti z odpadových vôd sorbentami. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Švorec, Jozef: Zakázané prechody a ich intepretácia v EPR spektrách komplexnýxh zlúčenín Cu(II). Katedra fyzikálnej chémie CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.
|
|
|
|
Durmisová, Lucia: Základné charakteristiky autoregulácie glykolýzy Lactobacillus Plantarum. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Chvála, Anton: Základné princípy marketingu aplikované v podmienkach a.s. Chemolak Smolenice. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1995.
|
|
|
|
Tonková, Mária: Zamestnávanie pracovníkov prostredníctvom personálnej agentúry. Samostatné oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Žitná, Ružena: Zásoby a pohľadávky ako základné činitele ovplyvňujúce finančnú situáciu podniku. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Bučková, Barbora: Zastúpenie aminokyselín v celiatickej strave. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.
|
|
|
|
Matušiaková, Andrea: Zastúpenie aminokyselín v potravinách rastlinného pôvodu. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
3 |
|
|
Stahelová, Anna: Zastúpenie aminokyselín v potravinách živočíšneho pôvodu. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Kubačková, Adriana: Zastúpenie lipidov v semenách slnečnice. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
|
|
|
Šedivá, Dominika: Zastúpenie vybraných zložiek a antioxidačné vlastnosti genotypov pohánky a moharu. Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.
|
3 |
|
|
Mudrák, Martin: Zavádzanie manažmentu kvality. Samostatné oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2003.
|
|
|
|
Partlová, Silvia: Zavádzanie systému manažérstva kvality v podniku. Samostatné oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Gregor, Martin: Záväzkové vzťahy v obchodnom práve. Katedra manažmentu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1997.
|
|
|
|
Orságová, Lenka: Zavedenie metódy in vitro hodnotenia prestupu látok kožou. Oddelenie potravinárskej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2008.
|
|
|
|
Zika, Roman: Zavedenie nového systému spracovania údajov pri projektovaní v Intech Control. Oddelenie informatizácie a riadenia procesov FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.
|
1 |
|
|
Drahoš, Miroslav: Závislosť efektívnosti fuzzy regulácie od použitej odvodzovacej metódy. Oddelenie matematiky FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2004.
|
|
|
|
Turicová, Renáta: Závislosť hygienickej a senzorickej akosti pečiva typu croissant od vonkajších (kyselina sorbová) a vnútorných(av) podmienok počas skladovania.. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 2001.
|
|
|
|
Kolener, Peter: Zber dát z náplňovej rektifikačnej kolóny. Katedra automatizácie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Figlár, Martin: Železo v prostredí tavenín hydroxidov. Oddelenie anorganickej technológie FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007.
|
|
|
|
Bernhauserová, Anna: Zeolitmi katalyzovaná oxidácia amínov. Katedra organickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Hideghétyová, Katarína: Zhodnotenia stavu životného prostredia v poľnohospodárskom podniku. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Kováčiková, Alexandra: Zhodnotenie akostných ukazovateľov mliečnej kojeneckej a detskej výživy. Katedra mlieka, tukov a hygieny požívatín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|
Mišicák, Róbert: Zhodnotenie efektívnosti výroby vlnitej kartonáže v JCP Štúrovo a predpoklady jej ďalšieho rozvoja. Katedra ekonomiky a riadenia chemického a potravinárskeho priemyslu CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Malatinská, Marta: Zhodnotenie kvality odpadových vôd zo Slovenskej armatúrky Myjava, a.s. Myjava z hľadiska recipientu - rieky Myjava. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
1 |
|
|
Dlugošová, Ľudmila: Zhodnotenie kvality vody vo vybraných tatranských studniach. Katedra chémie a technológie životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
|
|
|
Šmátralová, Zuzana: Zhodnotenie mycélia vláknitej huby Rhizopus Arrihizus po mliečnej fermentácii. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Faltičko, Igor: Zhodnotenie odrôd zemiakov z hľadiska mraziarenského spracovania. Katedra chémie a technológie sacharidov a potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1991.
|
1 |
|
|
Kozáková, Bernadetta: Zhodnotenie pivovarských kvasníc po separácii piva. Katedra biochemickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1998.
|
|
|
|
Kisová, Lýdia: Zhodnotenie priebehu spevňovania červeného kalu prídavkom spojiva. Katedra anorganickej technológie CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Janyíková, Gabriela: Zhodnotenie technologickej linky čistenia mestských odpadových vôd v čistiarní odpadových vôd Nové Zámky. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1994.
|
1 |
|
|
Rajjová, Angelika: Zhodnotenie vplyvu novej technológie na kvalitatívne vlastnosti a výťažnosť syra Čedar. Katedra sacharidov a konzervácie potravín CHTF, Slovenská technická univerzita, 1992.
|
|
|
|
Dušová, Radoslava: Zhodnotenie vplyvu systému riadenia kvality na ekonomiku produkcie v potravinárskom podniku. Oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2006.
|
|
|
|
Kuboň, Oldřich: Zhodnotenie vplyvu výroby čistých chemikálií na znečistenie ovzdušia prchavými organickými látkami. Katedra životného prostredia CHTF, Slovenská technická univerzita, 1993.
|
|
|
|