List of Subject Classifications Records

Browse Results (10 results found)

Subscribe to the RSS feed for this result set


  Abstract Views File Downloads ResearcherID Citation Count
Godóová, Beáta: Analýza finančnej situácie podniku na základe údajov z účtovnej závierky. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Ficzová, Martina: Analýza motivačného procesu zamestnancov Sociálnej poisťovne a aspekty personálneho manažmentu. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Varga, Miroslav: Analýza nákladov podniku ako základnej kategórie manažérskeho účtovníctva. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009. 1    
Škrabák, Peter: Analýza vnútropodnikovej dopravy s využitím nástrojov logistiky vo vybranom podniku. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Bugri, Matej: Finančná analýza v spoločnosti IBM, a.s.. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Ferenčíková, Lucia: Finančná analýza vybraného stredného podniku. Samostatné oddelenie manažmentu FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2007. 8    
Idešicová, Katarína: Interný audit ako nástroj riadenia a kontroly v ZSR. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Pastuchová, Žofia: Marketingové postupy na internete a ich aplikácia v podmienkach spoločnosti Sun Marketing, s r. o.. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.      
Rečičár, Jakub: Motivačný proces pracovníkov a riadenie ľudských zdrojov v Biont, a.s.. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009. 3    
Turáková, Alexandra: Teoretické a praktické aspekty pracovnej motivácie vo výrobnom podniku. Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií FCHPT, Slovenská technická univerzita, 2009.